Bun Venit

Suntem o echipa tanara dar avem ambitii mari.
Avem in portofoliu peste 2800 de Polite de Asigurare incheiate. Avem colaboorari serioase cu VELMAR Brokers LTD si ADMIRAL Insurance Broker.
Va invitam cu incredere la o colaborare serioasa.

 

 

800

Inmatriculari la Dobrich si Varna

2800

Reinnoiri Asigurari si Carte Verde

300

Inspectii Tehnice in Bulgaria

2500

Clienti multumiti !!!

 

 

 

CE ESTE ASIGURAREA

 • Asigurarea este o forma de protectie bazata pe un contract, prin care o persoana fizica sau juridica care se va numi asigurat, cedeaza anumite riscuri unei persoane juridice numit asigurator, platind asiguratorului o suma de bani numita prima de asigurare.
  Asiguratorul se obliga prin acesta contract sa plateasca asiguratului despagubiriin cazul in care evenimentele prevazute in contract au loc.
  Indiferent de cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot ceea ce se intampla in jurul nostru, exemplul cel mai bun fiind poate natura.
 • Riscurile acestea vor exista intotdeauna. Dar mai sunt si altele, in legatura cu sanatatea, cu activitatea profesionala, si, in cazul firmelor, riscuri privind marfurile sau activele companiei. De aceea este foarte bine sa incercam sa transferam riscurile asupra companiilor specializate.
  Acestea sunt motivele pentru care au aparut serviciile sau, mai bine zis, produsele de asigurare. Acestea sunt oferite de companii specializate care preiau diferite riscuri in schimbul unei sume de bani. Astfel, plata unei sume il pune pe asigurat la adapost de problemele cauzate de accidente, fie ele auto sau de alata natura, ii poate salva firma de la probleme financiare care ar putea duce la faliment.
 • Un argument al utilitatii asigurarilor este oferit de prezenta acestora la o scara foarte mare in Occident, unde exista o adevarata cultura. Marea majoritate a oamenilor au, in tarile vestice, tot felul de asigurari, nu doar cea de raspundere civila auto, ci si de viata, de sanatate, de protejare a bunurilor.
  De aceea asigurarile sunt un instrument foarte bun pentru crearea unui viitor lipsit de griji si sigur.